SHANGHAI KINZON

    Kinzon, salaku kombinasi produsén sareng éksprési dina industri panto sareng jandéla aluminium, parantos diadegkeun langkung ti 12 taun di Shanghai, China. Éta ngagaduhan distributor sareng para nasabah di langkung ti 40 nagara anu béda di sakumna dunya, khususna di Éropa. Unggal taun, sakitar rébuan ton produkna bakal diangkut ka nagara anu béda sapertos Spanyol, Swédia, Polandia, jsb.

Sertifikasi

  • Certification
  • Certification
  • Certification
  • Certification
  • Certification

Panganyarna Warta